Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 17 september 2018

Marc de Droog bij Ledenborrel op 21 september

Marc de Droog, lijsttrekker voor D66 bij de komende provinciale verkiezingen, zal vrijdag 21 september aanwezig zijn bij de ledenborrel. Tijdens de vergadering van de D66 Regio Midden Nederland, zaterdag 15 september, zei hij dat de grootste uitdaging voor de Provincie Utrecht is om over de komende 20 jaar huisvesting te creëren voor een extra 150.000 inwoners in deze mooie provincie. Maar ook, hoe kunnen we de gestelde klimaatdoelstellingen halen, waar komen de windmolens te staan, waar de zonneweides? In de besluitvorming over al deze zaken speelt de provincie een hoofdrol.

De Gemeente Soest staat voor dezelfde bovengenoemde uitdagingen en zal hierover binnen de Regio Amersfoort oplossingen moeten zoeken, in nauwe samenspraak met de provincie. De komst van Marc naar Soest biedt de mogelijkheid om informeel hierover van gedachte te wisselen in aanloop naar de zo belangrijke provinciale verkiezingen.

De ledenborrel biedt de leden ook weer een goede kans om onderling bij te praten, van gedachten te wisselen of kennis te maken. Natuurlijk zullen ook onze raadsleden, wethouder en het bestuur daaraan deelnemen.