Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 maart 2021

Dank voor uw stem

Er komt altijd een nieuw begin. Elke verkiezing weer.
Wat een mooi begin heeft de kiezer D66  voor deze periode gegeven. Veel mensen, overal in Nederland, hebben D66 gestemd. Zij hebben D66 het vertrouwen gegeven om dat nieuw leiderschap waar te maken. Op te komen voor het klimaat, het onderwijs en Nederland weer nog een stukje mooier te maken door echte keuzes te durven maken.
Dank u wel voor uw stem.

Wij hebben in Soest 4,6 procent meer stemmen gekregen dan in 2017. Dit keer een totaal van 17,4 procent en daarmee zijn wij de tweede partij van Soest geworden tijdens deze verkiezing. Helaas kon de afdeling weinig zichtbaar zijn tijdens deze verkiezing. Normaal zijn wij veel aanwezig op de stations, in de winkelcentra en gaan wij langs de deuren. Dit jaar kon dat allemaal niet en kwamen wij niet verder dan het organiseren van twee online sessies met kandidaat-Kamerleden en minimaal flyeren. Maar zelfs zonder echt veel op straat te zijn, hebben wij veel vertrouwen gekregen van de kiezers in Soest. Zij wisten ons te vinden en stemden veel, vol overtuiging op D66. Natuurlijk zijn wij niet de grootste geworden. Daarom ook de felicitaties voor de VVD en alle andere winnaars. 

Hoewel het natuurlijk weinig zegt over de lokale politiek is het een steun voor de lokale fractie om diezelfde keuzes te blijven en te gaan maken. Ook in ons verkiezingsprogramma van volgend jaar. Doe mee! Wij hebben u nodig om mee te denken en mee te doen. Word lid! https://d66.nl/meedoen-met-d66/