Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Aftrap Els Borst-Netwerk regio Amersfoort

Donderdag, 14 maart 2019, Amersfoort

Het Els Borst-Netwerk regio Amersfoort organiseert op donderdagavond 14 maart, aanvang 20 uur in Grand café Halewijn, Hof 14, Amersfoort een Meet&Greet voor D66-vrouwen uit de regio Amersfoort. Een gevleugelde uitspraak van Els Borst was: ‘Politiek ...

Het Els Borst-Netwerk regio Amersfoort organiseert op donderdagavond 14 maart, aanvang 20 uur in Grand café Halewijn, Hof 14, Amersfoort een Meet&Greet voor D66-vrouwen uit de regio Amersfoort.

Een gevleugelde uitspraak van Els Borst was: ‘Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten!’ Het Els Borst-Netwerk organiseert activiteiten voor vrouwen met als doel dat meer vrouwen maatschappelijk (o.m. politiek) actief worden.

Het EBN regio Amersfoort start met een Meet&Greet. Samira Rafaela, nummer 3 op de lijst voor de Europese Verkiezingen doet de aftrap. We vervolgen met een dialoogtafel waaraan D66-vrouwen uit de regio zitten die politiek actief zijn. Onder meer Hayat Chidi, nummer 2 op de lijst voor Provinciale Staten doet mee en ook D66-vrouwen uit de raad van verschillende gemeenten praten mee aan tafel. We sluiten af met een nazit om door te praten en te netwerken.

Kom je ook? Wil je meer weten? Neem contact op met Bertien Houwing, mail a.houwing@casema.nl

14 maart

20:00 uur

Grand café Halewijn, Hof 14, Amersfoort