Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Soest-Soesterberg bezoekt Europees Parlement: wie gaat er mee!

Dinsdag 9 april 2019 in Brussel

D66 Soest-Soesterberg organiseert een ééndaags bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. Leden en geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom deel te nemen. De verkiezingen voor het Europees Parlement in mei vinden we een goede ...

D66 Soest-Soesterberg organiseert een ééndaags bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. Leden en geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom deel te nemen.

De verkiezingen voor het Europees Parlement in mei vinden we een goede aanleiding  om ons in Brussel voor te laten lichten. De reis wordt gemaakt per touring car en bezocht zullen worden het Europees Parlement en het Huis van de Geschiedenis van Europa. In het Europees Parlement zullen we ’s morgens een gesprek hebben met  Joanne Swets, vertegenwoordiger van de provincie Utrecht in het Huis van de Nederlandse Provincies. Zij kan ons vertellen wat het belang is van goede contacten en belangenbehartiging in Brussel voor de provincie Utrecht. In het begin van de middag staat een uitgebreid gesprek op het programma met onze MP Marietje Schaake, en aan het eind van de middag zal een vergadering van de ALDE Group, Alliance of Liberals and Democrats for Europe, bijgewoond worden. Daartussen zal een bezoek gebracht worden aan het Huis van de Europese Geschiedenis. Tot slot zal het bezoek afgerond worden met een borrel, gezamenlijk met deelnemers aan een D66 Masterclass in de regio Amsterdam die voor een tweedaags bezoek in Brussel zijn, en bestuursleden van de D66 Afdeling België/Luxemburg.

Vertrek in Soest om 7.45 uur; terug omstreeks 22.00 uur. Er is plek voor maximaal 30 personen: vol is vol. De eigen bijdrage is slechts €30,00, voor de busreis, lunch, borrel, en de rondleiding in het Huis van de Europese Geschiedenis.

De inschrijving is gesloten.

 

 

9 april

07:30 uur

Europees Parlement, Brussel